Bombă în lumea afacerilor! Una dintre cele mai mari firme din Botoșani, cu contracte în toată țara, a intrat în insolvență

insolventa, stiri, botosaniLumea afacerilor nu doar din Botoșani, ci și de la nivel național a primit, marți, o veste șoc. Una dintre cele mai puternice firme din județ a intrat în insolvență.

Este vorba de societatea comercială Tehnic Asist, în cazul căreia Tribunalul Botoșani a dispus declanșarea procedurii generale de insolvență. Măsura a fost luată la solicitatea  administratorului firmei Daniela Vlas.

Tribunalul Botoșani a desemnat ca administrator judiciar provizoriu practicianul în insolvenţă Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL, care va îndeplini atribuţiile administrator judiciar, cu un onorariu provizoriu în cuantum de 1.000 lei.

like facebook, stiri, botosaniTehnic Asist, o firmă care are peste 160 de angajați, este una dintre cele mai solide firme de construcții din Botoșani, care a câștigat contracte importante la nivel național, printre care și modernizarea unor aeroporturi, modernizarea unor drumuri naționale importante, contruirea unor rețele de apă și canalizare și, mai nou, construcția centurii municipiului Bârlad.

În 2017, Tehnic Asist a avut o icfră de afaceri foarte mare, de peste 113 milioane de lei, dar și un profit de peste trei milioane de lei.

Cererea de insolvență ar putea fi o măsură protecționistă pentru firmă împotriva creditorilor, în condițiile în care statul, care este principalul beneficiar al lucrărilor executate de Tehnic Asist, nu își achită la timp obligațiile contractuale și întârzie plățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *