Urban Serv și-a făcut stoc de sare și nisip. Viceprimar: Cantitatea pe care o primim ne va permite acționarea cu celeritate pe viitor

zapada -utilaje deszapezire BotosaniSocietatea Urban Serv a reușit să facă rost de o cantitate mai mare de nisip și sare, necesară pentru activitatea de deszăpezire a străzilor. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că marți vor ajunge la operatorul de salubrizare 50 de tone de sare și că în stoc există și 36 tone de nisip.

like facebook, stiri, botosaniCantitatea face parte dintr-un contract care are o cantitate totală de 500 tone. Pentru început, vor fi livrate astăzi 50 tone, urmând ca pe parcursul zilelor următoare să se primească și cealaltă cantitate, care ne va permite acționarea cu celeritate pe viitor”, a spus Cosmin Andrei.

Potrivit viceprimarul municipiului Botoșani, marți la amiază erau curățate de zăpadă principalele artere de circulație din municipiu și se mai intervenea pe cinci străzi.

Principalele sartere de circulație sunt într-un stadiu acceptabil pentru circulația autovehiculelor. Pentru cetățeni acționăm în continuare pe trotuare, acolo unde avem utilajele Urban Serv. Am primit și o serie de reclamații la dispecerat pe câteva străzi pe care se acționează în acest moment: Ion Creangă, Oituzului, Muncel, Hatman Arbore și strada Peco. Cetățenii pot trimite, în continuare, sesizări la numărul fix al Urban Serv 0231517007, pentru că este varianta cea mai facilă de a corecta o situație”, a menționat viceprimarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *