FOTO! Participanți la trafic, nemulțumiți de modul cum sunt deszăpezite străzile din municipiul Botoșani

strada deszapezita botosani braza alei secundareMai mulți șoferi botoșăneni, dar și pietoni, s-au declarat nemulțumiți de modul cum sunt deszăpezite străzile din municipiul Botoșani. Marți dimineață, pe artere secundare de circulație, dar și în zonele de trecere de pietoni erau lăsate brazde de zăpadă după utilajul de deszăpezire, blocându-le.

like facebook, stiri, botosaniUn botoșănean a trimis redacției BotosaniNews și o fotografie în care a surprins activitatea Urban Serv.

Va atasez o fotografie care surprinde profesionalismul cu care Urban Serv realizeaza lucrarile de deszapezire a arterelor din municipiul Botosani, fara a avea vreo grija ca brazdele de zapada lasate in urma blocheaza artere secundare. In fotografie e surprinsa iesirea de pe Aleea Trandafirilor catre Str. Trandafirilor, blocata prin treaba „buna” facuta de domnii de la Urban Serv. Nu stiu cum ar fi reusit vreun echipaj specializat sa raspunda unui apel de urgenta primit de la cineva de pe Aleea Trandafirilor”, ne scrie Bogdan A.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *