FOTO Prefectul, șeful ISU și șeful Poliției, inspecție pe drumurile din județ

zapada, stiri, ninsoare, prefect, drumuri nationale, botosani (3)Prefectul Dan Şlincu, şeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență, colonelul Mihail- Cristian Amarandei şi şeful Poliției, cms.şef Viorel Şerbănoiu au verificat, luni serară, încă o dată starea drumurilor naţionale.

În urma măsurilor stabilite în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, drumarii şi-au suplimentat echipajele de intervenţie, astfel că treptat, pe sectoare, camioanele cu tonaj mai mare de 7,5 tone, pentru care se impuseseră restricţii de circulaţie, vor reintra în trafic pentru a ajunge la destinaţie.

like facebook, stiri, botosaniCum avertizările meteorologice de ninsori sunt valabile până miercuri dimineaţă, prefectul Dan Şlincu a cerut lucrătorilor de la Secţia Drumuri Naţionale şi de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri să-şi intensifice acţiunile de deszăpezire, cât timp nu se semnalează viscol, astfel încât cei care tranzitează judeţul să nu fie în pericol de a rămâne înzăpeziţi din motive imputabile drumarilor.

zapada, stiri, ninsoare, prefect, drumuri nationale, botosani (3)zapada, stiri, ninsoare, prefect, drumuri nationale, botosani (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *