Detalii înfiorătoare despre accidentul de pe E58. Mama moartă, fiica rănită grav: Voiau să ajungă acasă cu o maşină de ocazie

accident, buda, stiri, botosani, politieAccidentul de luni la amiază de pe drumul european E 58 de la Buda a distrus o familie, mama murind strivită între fiarele maşinii, iar fiica de doar opt ani fiind internată în stare gravă la spital.

Femeia de 34 de ani, Nicoleta Cazacu, care şi-a pierdut viaţa în accident a fost, împreună cu fiica sa de opt ani şi o nepoată de şase ani, la Botoşani, iar la prânz a vrut să se întoarcă acasă.

like facebook, stiri, botosaniFemeia şi fetiţele au ieşit la ocazie, iar de acolo au urcat într-o Dacia 1310. Alături de ele, în maşină a urcat şi o altă femeie de 38 de ani.

accident, buda, stiri, botosani , politie, microbuzŞoferul autoturismului, Dumitru Prodan, de 51 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu- Flămânzi, care făcea piraterie auto. Acesta nu a ţinut cont de vremea proastă, de zăpada de pe carosabil şi a călcat prea tare pedala de acceleraţie. Înaintea unei curbe la dreapta, el a încercat să frâneze brusc, însă a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un microbuz în care se aflau nu mai puţin de 23 de persoane. În urma impactului, microbuzul Priscom, condus regulamentar de Iulian Roşu, de 34 de ani, a ieşit de pe carosabil, răsturnându-se.

Citeşte ştirea iniţială: FOTO! Accident cumplit între un microbuz și un autoturism Dacia în zona Zăicești. O femeie a murit, iar alte cinci persoane sunt rănite

În urma accidentului, mama de 34 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta al Daciei, a murit la spital, iar fiica sa a fost grav rănită. Ea a ajuns la  De asemenea, la reanimare a ajuns şi femeia de 38 de ani, care era pe bancheta din spate, pe locul din spatele şoferului. Şoferul vinovat, dar şi fetiţa de şase ani au fost răniţi grav. La spital au ajuns şi două persoane din microbuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *