Contract de 6,8 milioane de lei încheiat cu o firmă privată pentru înființarea unui sistem de canalizare într-o comună din Botoșani

Lucrari apa si canalizare, stiri, botosaniO primărie din județul Botoșani a încheiat un contract de 6,8 milioane de lei cu o firmă privată pentru înființarea unui sistem de canalizare în comună. Este vorba de Primăria comunei Răuseni, care va înființa un sistem canalizare și va construi o stație de epurare în satul Răuseni. În urma unei licitații, firma care a câștigat lucrarea este Teoval & Co SRL Iași, care a avut cea mai bună ofertă din cele șapte firme participante la licitație.

like facebook, stiri, botosaniInvestitia este prevazuta in strategia de dezvoltare a comunei Răuseni in programul de dezvoltare economico-sociala a comunei, scopul principal al acesteia fiind imbunatatirea accesului la serviciile publice de baza pentru populatia rurala din comuna”, susțin reprezentanții Primăriei.

Valoarea estimată a lucrărilor a fost de 7,04 milioane de lei, însă firma ieșeană a câștigat la un preț de 6,8 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *