Sute de cereri pentru locuințele ANL: Sunt 600 de cereri la 40 de locuințe ANL de pe Șoseaua Iașului

anl, bloc de locuinte, stiri, botosaniSute de tineri din municipiul Botoșani solicită locuințe ANL. Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Marian Murariu, la această dată sunt aproximativ 600 de cereri pentru locuințe cu chirie de la stat, iar în cartierul ANL de pe Șoseaua Iașului vor fi construite, în primă etapă, doar 80 de locuințe, din care 40 vor merge către  Armată, întrucât a pus la dispoziție terenul în suprafață de 76 de hectare.

like facebook, stiri, botosaniLista se va reactualiza în anul în care se vor recepționa locuințele din noul cartier de pe Șoseaua Iașului. Dacă ar fi să calculăm 600 de cereri la 40 de locuințe, asta înseamnă 15 cereri pe locuință. Numărul solicitanților este în continuă creștere pentru că primim, în continuare, noi cereri”, a menționat Marian Murariu.

Criteriile de atribuire sunt stabilite la nivel național funcție de starea civilă, numărul de copii, condiții de locuit, venit și starea de sănătate.

Săptămâna viitoare se va da drumul la execuția lucrărilor de la ANL-urile de pe Șoseaua Iașului, investiție care se ridică la 5,4 milioane lei.

Lucrările constau în alimentarea cartierului de locuințe cu apă, canalizare, gard, lucrări de terasamente, trotuare, străzi, parcări, rigole, rampe pentru persoane cu handicap, platformă pentru colectare gunoi, parcuri de joacă pentru copii, plantare copaci, semnalizare rutieră, rampe. Se va realiza și iluminatul exterior în incinta noului cartier”, a mai spus viceprimarul municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *