Liviu Ciubotariu, prezentat oficial ca fiind noul antrenor principal al FC Botoșani

liviu ciubotariu, valeriu iftime, stiri, botosani, fc botosaniLiviu Ciubotariu este noul antrenor al FC Botoșani. Tehnicianul a fost prezentat în urmă cu puțin timp oficial în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și finațatorul echipei Valeriu Iftime.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a semnat pe un an și jumătate cu FC Botoșani și se întoarce în fotbalul românesc după o perioadă de trei ani și jumătate în care a antrenat în zona arabă.

like facebook, stiri, botosani„De obicei când se schimbă antrenorul, echipa nu se află într-o situație bună și atunci se încearcă o altă variantă. Eu sunt convins că vin cu un moral pozitiv pentru echipă, pentru schimbare, să se facă un șoc și sunt convins că echipa se va trezi pentru că din punctual meu de vedere aici este un loc destul de echilibrat. Chiar dacă ma lipsit o perioadă lungă, am văzut multe meciuri. Nu am urmărit o echipă anume pentru că nu aveam de unde sp anticipez că voi ajunge aici. În mare cunosc lotul. Sincer am fost surprins de faptul că m-a contactat FC Botoșani. Acum două săptămâni am venit din Arabia Saudită și bineînțeles că am fost plăcut surprins de acest interes și vreau să mulțumesc conducerii pentru că mi-a acordat această încredere. Sunt bucuros că am revenit în fotbalul din România după o absență de trei ani și jumătate. Am venit foarte motivat și am acceptat imediat să preiau echipa. Sunt bucuros pentru că mă reîntorc în Liga I și sunt convins că împreună cu jucătorii, cu conducerea clubului vom face lucruri minunate. Cel mai important este să avem rezultate pozitive. De fiecare dată când am venit aici din postura de adversar am avut parte de viață grea la Botoșani. Mi-a plăcut adversitatea și am simțit că jucăm la Botoșani”, a declarat Liviu Ciubotariu, noul antrenor principal al FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *