Vremea în weekend. Prognoza meteo

frig, botosani, stiri, meteoSfârșit de săptămână cu vreme rece în județul Botoșani. Vineri, vremea va intra intr-un proces de racire. Cerul va fi variabil ziua si mai mult noros noaptea cand pe spatii restranse va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu posibile intensificari din nord ziua si in prima parte a noptii. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 4 grade, iar minimele vor cobori pana spre -3 grade.

like facebook, stiri, botosaniSambata: Vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Pe spatii restranse va ninge. Vantul va sufla slab si moderat din nord-vest. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 1 grad, iar minimele vor cobori pana spre -4 grade. Spre dimineata, local, vor fi conditii de producere a cetii.

Duminica : Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Pe spatii restranse vor fi precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare. Local vor fi conditii de producere a cetii. Vantul va sufla slab si moderat, din nord ziua si din sud noaptea. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 3 grade, iar minimele vor cobori pana spre -2 grade, potrivit Meteo Nord-Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *