Cadre didactice de la o școală de muzică din Serbia, în vizită la Liceul de Artă „Ștefan Luchian”

Liceul de Arta "Stefan Luchian" BotosaniLiceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani va derula proiectul Music school in a new dimension of education, finanţat cu sprijinul Comisiei Europene.

Cadre didactice de la Musical School „Stevan Hristic”, Hrusevac, Serbia, efectuează activităţi de tip Job-shadowing, la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani, în perioada 12-16.11.2018.

like facebook, stiri, botosaniObiectivele proiectului sunt: dezvoltarea dimensiunii europene în școală: stabilirea de legături de cooperare internaţionale, participarea la schimburi internaţionale, promovarea mobilităţii internaţionale a cadrelor didactice; îmbunătăţirea managementului, conducerii și antreprenoriatului, în conformitate cu standardele europene; îmbunătăţirea calităţii procesului de predare și învăţare, dezvoltarea competenţelor de predare, învăţare și intra-curriculare.

 Vor fi organizate ateliere de lucru, asistenţe la disciplinele de specialitate și dezbateri, vor fi făcute prezentări privind curriculum-ul naţional și cele două sisteme educaţionale, privind formarea iniţială și continuă a cadrelor didactice care predau discipline muzicale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *