Un deputat PSD a făcut semne obsene în timpul unei ședințe a Parlamentului. Un deputat din Botoșani așteaptă scuze

 

iordache florin, semne obscene, stiri, botosaniUn parlamentar al puterii a surprins, miercuri, opinia publică din România după ce a făcut semne obscene în timpul unei ședințe a Parlamentului. Deputatul PSD Florin Iordache a arătat, la finalul discursului din Parlament, semne obscene pentru Opoziţie. Acesta a criticat dur raportul MCV şi a anunţat de la tribuna plenului că PSD „va merge mai departe în ciuda opoziţiei” din România, dar şi în ciuda „opoziţiei arătată de Comisia Europeană”.

like facebook, stiri, botosaniDeputatul botoșănean Răzvan Rotaru l-a criticat pe Iordache pentru gestul său și a cerut scuze publice din partea acestuia

Referitor la iesirea necuviincioasă pe care a avut-o astăzi în plenul Parlamentului, domnul Florin Iordache, doresc să fac precizarea că personal, mă dezic de astfel de manifestări, pe care le consider necontrolate și rușinoase, ce contravin comportamentului unui demnitar și periclitează imaginea Partidului Social Democrat. Consider că indiferent de natura problemelor care se ivesc, acestea trebuie analizate și dezbătute într-un cadru civilizat și aștept, ca și dumneavoastră, scuze din partea domnului Iordache! Cred că românii doresc de la partidele politice, o altfel de politică, în care, cu siguranță, gesturile grotești nu își găsesc locul”, a scris Rotaru pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *