Acțiune de amploare a polițiștilor și jandarmilor pentru prevenirea şi combaterea actelor comise cu violenţă și cerşetoriei

masina jandarmi in parcul tineretuluiPoliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani,  au efectuat pe raza de competenţă o acţiune pentru prevenirea şi combaterea actelor comise cu violenţă, cerşetoriei precum şi pentru prevenirea şi combaterea transportului, traficului şi comerţului ilicit cu produse accizabile.

like facebook, stiri, botosaniActivitatea a fost organizată în colaborare cu jandarmi din cadrul IJJ Botoşani, lucrători din cadrul Biroului Judeţean pentru Imigrări Botoşani, Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Populaţiei şi SC. Locativa.SA.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate au fost legitimate 220 de persoane şi controlate 104 autovehicule şi 13 unităţi economice.

În urma neregulilor constatate poliţiştii au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora fiind de 14.500 de lei. Dintre acestea, 29 au fost aplicate conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cuantumul lor depăşind suma de 10.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *