FOTO Crăpături apărute pe un drum județean din Botoșani care abia a fost reabilitat

drum havarna dumeni, stiri, botosaniSituație îngrijorătoare pe un drum județean din Botoșani. Drumul, care a fost reabilitat în urmă cu două luni, s-a degradat deja pe o porțiune a sa.

Este vorba de drumul județean DJ 293, pe tronsonul Dumeni – Havârna, acolo unde s-a lucrat, în luna august, la turnarea covorului asfaltic pe o lungime de 10 kilometri.

Atunci, președintele CJ a fost în teren apreciind calitatea lucrărilor, însă în această săptămână, la două luni de la finalizarea investiției, au apărut crăpături în asfalt, în apropiere de Havârna.

like facebook, stiri, botosaniUn cititor a trimit fotografia pe adresa redacției, manifestându-și dezamăgirea față de calitatea lucrării.

Al doilea drum asfaltat care n-a tinut decat cateva luni. Atatea proteste au facut oamenii din zona si cand au reusit sa ne auda si pe noi cineva au facut o lucrare beton”, a afirmat botoșăneanul.

Acesta este al doilea drum din Botoșani care se degradează la scurt timp după inagurare. Luna trecută, probleme au apărut și pe drumul național DN 24 C, care a fost modernizat în vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *