Consilierii județeni liberali chemați la discuții pe tema majorării tarifelor de depozitare a gunoiului la Stăuceni. Ședință extraordinară pentru acest proiect

consiliul judetean consilieriProiectul de majorare a tarifelor de depozitare a gunoiului la Stăuceni va fi repus pe ordinea de zi a unei ședințe extraordinare de Consiliu Județean, care va avea loc miercuri. Înainte de această ședință, consilierii liberali, dar și social-democrsați au fost chemați la discuții de conducerea Consiliului Județean.

like facebook, stiri, botosaniProiectul privind creșterea acestor tarife a fost pus pe ordinea de zi a ședinței de CJ de nu mai puțin de patru ori și de fiecare dată a fost respins de consilierii PNL. Urmare a acestei situații, administratorul depozitului, firma Diasil din Suceava, a notificat Consiliul Județean că va rezilia contractul și va acționa în judecată Consiliul Județean, în vederea obținerii unor sume reprezentând echivalentul punerii în funcțiune a unor utilaje, punerea în funcțiune a stației de epurare, diverse cheltuieli efectuate la depozit, însă solicită și profitul nerealizat pe perioada rămasă din contract, respectiv pe șase ani precum și o pierdere realizată de cantitatea de deșeuri neasigurată prin contractul inițial.

Funcționarii publici din CJ, cei care asigură partea tehnică și legalitatea documentelor, vor prezenta situația consilierilor, astfel ca miercuri să putem să introducem ca proiect de hotărâre de Consiliu Județean, într-o ședință extraordinară. În condițiile în care nu se votează, prestatorul va mai trebui să lucreze pe depozit 90 de zile, timp în care noi trebuie să reorganizăm o licitație”, a menționat Costică Macaleți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *