Cel mai mare hotel din Botoșani a fost scos la vânzare. Prețul, unul record pentru piața imobiliară botoșăneană

hotel rapsodia, stiri, botosaniCel mai mare hotel din municipiul Botoșani a fost scos la vânzare, în cadrul unei licitații care va avea loc pe 21 noiembrie la București. Este vorba de Hotelul Rapsodia, care a aparținut societății comerciale Turism Moldova SA, care a fost controlată de omul de afaceri Dănuț Prisecariu.

Turism Moldova SA Iași a intrat în faliment, iar lichidatorii societății,  BDO Business Restructuring SPRL și Casa de Insolvență Rava SPRL București au decis scoaterea la vânzare a hotelului din Botoșani.

Pachetului de active scos la licitație este compus din teren intravilan în suprafață de 3.749 mp, clădirea efectivă a hotelului, cu o suprafață construită de 1.963 mp și o suprafață desfasurată de 13.316 mp, dar și bunurile mobile ce se regăsesc în incinta hotelului și care deservesc activitatea hotelieră.

like facebook, stiri, botosaniComplexul Hotelier „Rapsodia” este amplasat în Botosani, Str. Cuza Voda, nr. 4, el fiind construit în anul 1975 și reconsolidat în anul 2009. Hotelul dispune in prezent de 47 camere in categoria de 3 stele si respectiv 102 camere in categoria de 4 stele si un restaurant -Rapsodia.

Hotelul dispune, de asemenea, de un centru business ce cuprinde trei sali de conferinta (Mihai Eminsecu, George Enescu si Protocol) special amenajate pentru acomodarea optima a unui numar de pana la 600 de persoane. De asemenea hotelul dispune de spatii cu destinatie birouri, spatii de depozitare si spatii tehnice.

Pretul de pornire a licitatiei este de 4.820.000 euro, fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *