Președintele CJ: Am încheiat programul de covoare asfaltice. Se mai fac plombări

covor asfaltic, stiri, botosani, sendriceni, lucrari drumLucrările de reparații și întreținere la drumurile județene sunt spre final. Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a declarat că s-a încheiat programul de covoare asfaltice și că în prezent se mai fac doar plombări. De asemenea, în această perioadă se pune piatră pe drumjurile afectate de calamitățile din vară.

like facebook, stiri, botosaniAm încheiat programul de covoare asfaltice. Mai plombăm pe zona Joldești-Tudora și vom încheia cu Dumeni și Dumeni-Dragalina. Suntem în plină activitate cu banii de la calamități primiți de la Guvern, unde trebuie să aducem piatră și să reprofilăm drumurile pe zone calamitate. Este vorba de Avrămeni-Mitoc, Mileanca-Coțușca, Coțușca-Viișoara, Lozna-Călinești- până în drumul național care duce la vama Siret. Sunt câteva porțiuni unde vom căra piatră și îl reprofilăm”, a menționat Macaleți.

Bugetul alocat anul acesta pentru reparații și întreținere drumuri județene a fost dublu anul acesta față de cel de anul trecut, respectiv 16,7 milioane lei, în această sumă intrând și deszăpezirea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *