Angajări din sursă externă la ISU Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs

ISUInspectoratul  pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga ” al Județului Botoșani organizează concursuri in vederea încadrării din sursa externă a patru posturi,  astfel: un post de ofiter specialist I in cadrul Serviciului Comunicatii si Tehnologia Informatiei, un post de subofiter tehnic principal achiziții publice; un post subofiter tehnic principal intendenta ( Serviciul Logistic) si un post de subofiter tehnic principal resurse  umane.

like facebook, stiri, botosaniPerioada de depunere a cererilor este 12 – 16 noiembrie,  între orele 09.00 – 15.00, la sediul ISU Botoșani, strada Uzinei, nr.3, municipiul Botosani.

Data limită de depunere a dosarelor este 6 decembrie a.c., iar probele scrise se vor derula intre 18 – 22 decembrie.  Alte date si informatii cu privire la organizarea și desfășurarea concursurilor au fost publicate pe pagina oficială a unitatii: www.isubotosani.ro si afisate la sediul ISU Botoșani. Informatii se pot obtine de la Serviciul Resurse Umane a ISU Botoșani ,tel. 0231508128 sau 0231508010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *