Atenție șoferi! Parcările pe trotuare, în zonele aglomerate, „vânate” de Poliția Locală

politia locala, parcari ilegale, stiri, botosani, amenziPoliția Locală Botoșani va desfășura, în perioada imediat următoare, o serie de misiuni pe teme rutiere, în special pe parcările ilegale, în baza Hotărârii Consiliului Local 292/2018.
Lucrătorii Poliției Locale vor „vâna” în special parcările pe trotuare din zonele aglomerate ale municipiului Botoșani, în special pe Bulevardul Mihai Eminescu și pe Calea Națională.

like facebook, stiri, botosaniAcțiunea polițiștilor locali vine după ce în perioada 28 octombrie – 6 noiembrie 2018, au acționat pentru descurajarea parcărilor ilegale în zona Pieței Centrale din municipiu.

Potrivit șefului Poliției Locale, Ioan Onuțu, în această perioadă au fost aplicate 54 sanctiuni cu sume cuprinse între 100 si 600 lei.

„Numai în data de 6 noiembrie, la schimbul II, a fost dispusă blocarea a 18 autovehicule transport marfă. Serviciul  activitate  comercială a dispus verificarea a 27 comercianți și sancționarea  a șapte dintre ei,  dintre care cinci cu sume cuprinse intre 500-800 lei”, a precizat Onuțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *