Costel Enache: Suntem cu toţii conştienţi că e un moment dificil şi trebuie să corectăm rapid lucrurile

karaboue-enache-fulop-800x445Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat că se așteaptă la un duel dificil duminică de la ora 17:30, la Tg. Mureș cu FC Hermannstadt.

like facebook, stiri, botosaniÎntâlnim un adversar într-un moment foarte bun, cu un moral bun, cu reuşite, cu rezultate, un adversar care are un bun potenţial ofensiv, după ultimele rezultate. Ne aşteaptă un joc greu. E nevoie să fim toţi la un nivel bun, să înţelegem situaţia în care suntem şi fiecare dintre noi să vină cu maxim din ceea ce poate da în acest moment. Suntem cu toţii conştienţi că e un moment dificil şi trebuie să corectăm rapid lucrurile. Timpul deja se scurge, iar numărul de etape rămase nu e unul care să ne dea linişte. Trebuie să vedem şi în perspectivă, iar asta e cu atât mai îngrijorătoare pentru că ne aşteaptă meciuri foarte grele. Clasamentul este foarte strâns, echipele sunt apropiate ca valoare. Diferenţele se fac dintr-o simplă greşeală, dintr-o inspiraţie sau poate dintr-un moment mai bun al echipei în ziua respectivă”, a spus Enache. 

Antrenorul FC Botoșani a declarat că înfrângerea suferită pe teren propriu cu CFR Cluj a lăsat urme, însă aceasta ar trebui să-i responsabilizeze pe jucători.

Nu e chiar uşor. O înfrângere de acest gen lasă ceva urme, îţi aduce o umbră de neîncredere, dar eu cred că nu e cazul să fim mai dezechilibraţi decât e nevoie. E nevoie să ne responsabilizeze această înfrângere, să conştientizăm că putem avea şi noi un moment de lipsă de inspiraţie coroborat cu un moment de foarte mare inspiraţie al adversarului, pentru că nu pot crede că din patru şuturi la poartă am luat cinci. Categoric, pentru mine CFR a fost într-o zi extraordinară, o zi ideală pentru ei. Asta nu scuză cu nimic ceea ce am făcut noi în teren, dar cred că e o întâmplare din punctul meu de vedere.”, a mai spus Enache.

Foto: FC Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *