Înainte de a deveni vedetă de televiziune, Iulia Vântur a câștigat bani dintr-un job pe care îl practica la Botoșani. Află detalii!

iulia vantur, stiri, botosaniDeși ani de zile ne-a încântat cu aparițiile sale în calitate de prezentatoare a știrilor PRO TV de weekend, dar și în calitate de coprezentatore a emisiunii Dansez pentru tine, înainte de a începe cariera în televiziune, Iulia Vântur a avut un alt job.

Iulia Vântur a reuşit să îşi coroaiască o cariera de succes nu doar aici, în România, ci şi în India, unde a reuşit să se facă cunoscută, nu doar din cauza relaţiei sale cu celebrul Salman Khan, dar şi datorită participării ei la diferite evenimente şi prezentării de modă, dar mai ales datorită carierei muzicale pe care a reuşit să şi-o construiască acolo şi pentru care a muncit foarte mult.

like facebook, stiri, botosaniTotuşi, înainte de a ajunge la Pro TV, Iulia şi-a câştigat primii bani când a urcat pentru prima dată pe scenă ca manechin la 15 ani, iar la 17 ani a devenit instructor de modele în Iaşi, Botoşani şi Suceava. Ca manechin a participat la festivalurile naţionale de modă, unde a câştigat premii pentru “cel mai bun manechin, model”.

,,Am câştigat primii bani la vârsta de 15 ani, din prezentări de modă. Apoi am devenit instructor de manechine. De pe atunci mă trezeam în week-end la ora 5:00, făceam naveta de la Iaşi la Suceava şi Botoşani, unde se ţineau cursurile, iar în pauzele dintre acestea lucram la teme”, spunea Iulia Vântur în cadrul unui interviu pentru publicaţia Taifasuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *