Ca-n Vestul sălbatic! Pădurar din Botoșani lovit cu bâtele în cap de doi bărbați care au fost prinși la furat lemne

padurar batut, stiri, botosaniCaz de o gravitate foarte mare înregistrat în județul Botoșani. Doi bărbați care au fost prinși la furat lemne au lovit cu bâta un pădurar. Incidentul a fost înregistrat săptămâna trecută în comuna Pomârla, în momentul în care Ionuț Ichim, care este angajat ca pădurar la Ocolul Silvic Dorohoi, a mers într-o acțiune inopinată de control în pădure.

Angajatul Direcției Silvice, în vârstă de 31 de ani, primise informații că într-o anumită zonă a pădurii din Pomârla mai mulți indivizi taie ilegal copaci.

El a cerut sprijinul polițiștilor și, împreună cu aceștia, s-a deplasat în zona respectivă.

like facebook, stiri, botosaniA ajuns în dreptul unei case părăsite de la marginea pădurii respective și a văzut o căruță cu lemne. A coborât din mașină pentru a face o poză căruței, însă în acel moment a fost lovit pe la spate, drept în cap, de unul dintre bărbați. Amețit, s-a întors să vadă cine l-a lovit, iar în scurt timp a fost lovit tot cu parul de al doilea bărbat.

La scurt timp, agresorii au reușit să fugă.

El a fost luat de echipajul de poliție și transportat la Postul de Poliție din localitate, ioar de acolo a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Dorohoi, unde a beneficiat de îngrijiri medicale.

Ionuț Ichim, care este și consilier local la Pomârla, a suferit răni care au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, care au deschis un dosar penal pentru ultraj.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *