FOTO! Cupluri de aur și diamant sărbătorie la Primăria Botoșani. Flutur: Din păcate, momentele frumoase sunt și cu unele pete de tristețe

cupluri aurUn număr de 60 de cupluri care au aniversat 60 de ani, respectiv 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite, miercuri, la Primăria Botoşani, într-un cadru festiv. Cuplurile au primit din partea primarului Cătălin Flutur câte o diplomă de fidelitate, flori și bani.

like facebook, suceava, news, stiriEdilul le-a mulţumit sărbătoriţilor pentru contribuţia pe care au avut-o la dezvoltarea oraşului și a ținut să precizeze că acest eveniment are loc într-o zi importantă pentru toți românii: marcarea Centenarului.

Dintre toate momentele pe care le organizăm aici, probabil acest moment este unul dintre cele mai emoționante, plin de încărcătură pentru noi, cei din primărie, și încercăm să-l onorăm așa cum se cuvine. Întotdeauna voi spune la astfel de evenimente că nu pot decât să vă mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce ați făcut pentru municipiul Botoșani. Dumneavoastră, de fapt, ați construit acest municipiu. Noi încercăm să-l administrăm: unii mai bine, unii mai rău, dar fără munca dvs în timp, orașul poate nu arăta așa cum arată astăzi. Din păcate, momentele frumoase sunt și cu unele pete de tristețe. Suntem într-un an centenar, într-un an în care ar trebui să fim mai uniți ca niciodată, dar s-ar părea că suntem mai dezbinați ca niciodată”, a declarat primarul Flutur la ceremonie.

54 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit 500 lei, iar alte șase cupluri cu 60 de căsătorie au primit în dar 1000 lei din partea municipalității.

Cel mai longeviv cuplu premiat a fost de 63 de ani de căsnicie.

cupluri aur

cupluri aur

cupluri aur

cupluri aur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *