Contre între șefii Primăriei Botoșani de la deschiderea patinoarului de la Cornișa. Viceprimar către primar: Fac un apel să deschidă patinoarul pe 1 decembrie

patinoar cornisaAmânarea deschiderii Parcului Cornișa agită spiritele în rândul reprezentanților Primăriei Botoșani. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că intenția de a amplasa un patinoar pe esplanada Sălii Polivalente trădează o neputință de a deschide patinoarul de la Cornișa și îi cere public primarului Cătălin Flutur să deschidă patinoarul pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. El a spus că primarul nu are nicio scuză pentru întârzierea deschiderii parcului Cornișa.

like facebook, stiri, botosaniLa doi ani și jumătate de la preluarea mandatului, consider că nu mai are nicio scuză pentru întârzierea deschiderii acestui parc. În acest sens a primit și sprijinul Consiliului Local care a alocat toate sumele solicitate pentru suplimentarea finanțării de la parcul de agrement Cornișa, a schimbat comisia de recepție și a numit pe cine a dorit dumnealui. Fac un apel să deschidă patinoarul pe 1 decembrie. Eu cu copiii mei, cu familia mea, sunt pregătit să mergem să patinăm la Cornișa, așa cum sunt eu sunt covins că și alții așteaptă cu interes, iar o zi a porților deschise este doar un surogat. Nu este un lucru rău, dar nu vor doar o zi la Cornișa, oamenii vor să deschidem Cornișa”, a spus Cosmin Andrei.

De partea cealaltă, primarul Cătălin Flutur susține că patinoarul de la Cornișa nu poate fi deschis decât în momentul în care există și o autorizație de funcționare. Edilul mai spune că patinoarul ar fi putut fi deschis încă de anul trecut, dacă se făcea predarea pe obiective, lucru pentru care consilierii PSD s-au opus.

În momentul în care finalizăm predarea-primirea, vom intra în ședință de Consiliu Local ca să facem transmiterea către DSPSA, ca ei după aia să scoată acel aviz. Din punctul meu de vedere, dacă era înțelegere cel puțin la patinoar, puteam să patinăm de anul trecut, dacă preluam pe obiective”, a adăugat Flutur.

Până la deschiderea patinoarului de la Cornișa, iarna aceasta se va patina tot în fața Sălii Polivalente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *