Fostul manager al Teatrului ”Vasilache”, o nouă plângere împotriva Primăriei Botoșani

florin-aionitoaie-la-evaluareFostul manager al Teatrului ”Vasilache”, Florin Aionițoaie, a făcut o nouă plângere împotriva Primăriei Botoșani, prin care solicită repunerea în funcție pe perioada cât va fi evaluat. Acesta consideră că și ultimele două hotărâri de Consiliu Local sunt ilegale.

A făcut o plângere prealabilă ieri (nr. luni) unde spune că pentru a-l putea evalua, avem obligația să-l repunem în funcție doar pe perioada reevaluării și că dacă nu iese cum trebuie va fi schimbat. Cei de la Oficiul Juridic au primit hârtia și trebuie să dăm răspunsul. Dacă hotărârea judecătorească îmi spune că el va fi repus în drepturi înainte, dar nu știm dispozitivul hotărârii, știm doar ce scrie acolo, va trebui repus în funcție, cel puțin pe perioada evaluării”, a declarat Cătălin Flutur.

like facebook, stiri, botosaniÎn ședința de Consiliu Local s-a aprobat componența comisiei de evaluare și calendarul evaluării, aceasta fiind singura solicitare admisă de instanță. La rândul său, viceprimarul Cosmin Andrei susține că evaluarea lui Florin Aionițoaie se poate face și fără a fi repus pe funcție.

În luna noiembrie, comisia va analiza documentele care sunt depuse deja la primărie pentru anul de management 2014 și va avea loc un interviu. Am văzut discuții și semne de întrebare dacă se poate face această evaluare, dumnealui fiind sau nu în funcție. Se poate face evaluarea, chiar dacă dumnealui nu este în funcție, pentru că discutăm de o perioadă anterioară a evaluării pe care a dispus-o instanța pentru refacere, ținând cont strict de componența comisiei și de procentele specialiștilor și consilierilor locali din acea comisie”, a menționat Cosmin Andrei.

Cei care fac parte din comisia de evaluare sunt remunerași cu 1.700 lei persoană.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *