Licitație neobișnuită! Poliția de Frontieră caută firmă care să curățe zona de protecție a graniței de pe raza județului Botoșani

frontiera de stat, borna kilometrica, stiri, botosani, politia de frontieraInspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a lansat o licitație mai puțin obișnuită. ITPF caută o firmă care să asigure realizarea lucrărilor specifice de curăţire şi întreţinere a fâşiei de protecţie a frontierei de stat din Botoșani, din zona de competenţă a Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi, pe raza comunelor Dersca, Hilişeu Horia, Pomârla şi Suharău.

Practic, Poliția de Frontieră a alocat 130.000 de lei pentru curățarea de vegetație  a întregii lungimi a frontierei de stat, de la Dersca până la Suharău.

like facebook, stiri, botosaniITPF urmărește defrişarea mecanizată a terenului de arbuşti şi tufişuri, pe o lăţime de 20 m, în lungul fâşiei de protecţie a frontierei de stat, cu ajutorul utilajelor forestiere tip „mulcer”, inclusiv tocarea resturilor vegetale, dar și săparea stratului vegetal, pe o lăţime de 20 m, cu utilaje specializate tip „freză” inclusiv tocarea rădăcinilor la o adâncime de 30 cm sub nivelul solului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *