Președinte de partid, ironii la adresa PSD-iștilor: Spiru Haret nu apare în județul acesta cum apare Federovici

dumitru chelaru pro romaniaPreședintele Pro România Botoșani, Dumitru Chelaru, a criticat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, desele ieșiri în spațiul public a politicienilor decidenți la nivel local cu ”numeroasele realizări”.

Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici, dar și deputatul Costel Lupașcu au fost în vizorul primarului de Pomârla. El a spus că aceștia politicieni ar trebui să vadă care sunt problemele adevărate ale județului și să se implice în rezolvarea acestora, nu să se pozeze la fiecare acțiune și să ”ne trimită în viitor cu realizările”.

like facebook, stiri, botosaniTrebuie să vedem unde suntem, cine suntem și ce putem face, nu poze. Spiru Haret nu apare în județul acesta cum apare Federovici. Peste 100 de ani, o să vedem când o să citească urmașii mei și or să scoată din mediul online informații, o sa vadă când vorbește de două trei grădinițe, apă-canalizare, o să scoată poza Doinei Federovici. Ea a semnat, ea a făcut demersuri și Costel Lupașcu care aduce RMN-ul. Ia să-i ținem acasă și jumătatea de miliard pe care o cheltuim lunar cu ei să o adunăm și să vedeți câte RMN-uri luăm noi. Un RMN costă de la 3 miliarde până la un milion euro, și o să vedeți că toate spitalele din județ le putem dota numai într-un an cu RMN. Să-i ținem acasă, ca să nu cheltuim bani degeaba. Ei merg, își fac poze și ne spun nouă cum trebuie să dăm niște bani ca să ni-i întoarcă într-un RMN. Ne tot trimit în viitor: că facem autostradă”, a spus Chelaru.

De ironiile primarului de Pomârla nu a scăpat nici prefectul Dan Șlincu, pe care l-a numit ”Viorel Vasile”, dar nici subsecretarul de stat la Ministerul Apelor și Pădurilor, Dan Deleanu, despre care a spus că era mai bun la minister de portar.

Vă mai dau un exemplu, pe Viorel Vasile de Botoșani. (…) La Colegiul prefectural noi nu avem ce căuta. E al prefectului, nu al plebei. Am 1000 de probleme serioase, dar el nu știe. Merge în gară și face o poză cu copii ăia (nr.sportivii). A muncit tare. Cred că a ridicat la haltere…Îi primește pe ăia care au făcut Turul Mării Negre, face poză, se molipsește cu munca lor și cu valoare lor. Mă deranjează. Când o să termin apa-canalizarea și o să citească probabil urmașii, o să vadă o poză cu Maricica de la Vf. Câmpului (nr. primar Maria Huțanu) și cu Deleanu călare pe barajul de la Vf. Câmpului. ctitorii barajului acumulării de la Vf. Câmpului. Ce caută Deleanu la minister, trezorier de la PSD Botoșani? Era bun referent la cadastru, aici, dar acolo le-am spus: doar dacă nu era barieră la minister este o gheretă unde se adună banii. Dar în rest nu îl văd capabil de altceva”, a afirmat Dumitru Chelaru.

Președintele Pro România a spus că va taxa de fiecare dată ”prostiile” celor care habar nu au ce caută pe posturi cheie în conducerile centrale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *