Noi angajări la Spitalul Județean: 14 posturi scoase la concurs

spitalul judetean de urgenta, mavromati, stiri, botosaniSpitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 15 posturi. Este vorba de un post de infirmier debutant pe Secția ORL, cu concurs pe 19 noiembrie și un post de îngrijitor curățenie, concurs pe 20 noiembrie.

Spitalul mai caută să angajeze la Blocul Operator două infirmiere și o îngrijitoare-concurs pe 21 noiembrie, dar și un îngrijitor și un infirmier pe Secția ATI-concurs pe 22 noiembrie.

like facebook, stiri, botosaniTot pe secția ATI sunt scoase la concurs două posturi de asistent medical-concurs pe 26 noiembrie, alte două posturi de asistent medical fiind scoase la concurs la Blocul Operator pe 27 noiembrie.

La Secția Medicină Internă Săveni se caută un infirmier, concurs pe 28 noiembrie, în timp ce la Secția psihiatrie Acuți este scos la concurs un post de muncitor necalificat supraveghere și un post de îngrijitor curățenie-concurs pe 29 noiembrie.

Dosarele se depun până pe data 9 noiembrie la sediul spitalului, concursul constând în trei probe: scrisă, practică și interviu.

Vezi aici cerințele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *