FOTO Mijlocașul botoșănean Răzvan Oaidă, pe patul de spital. A fost operat

Foto: gsp.ro
Foto: gsp.ro

Mijlocașul botoșănean Răzvan Oaidă, 20 de ani, a fost supus miercuri unei intervenții chirurgicale după fractura de maleolă suferită în partida dintre FC Botoșani și Viitorul de sâmbăta trecută, 1-2.

like facebook, stiri, botosaniRăzvan Oaidă s-a operat la Spitalul Monza din București. El suferise de o fractură a maleolei piciorului drept.

Sunt foarte încrezător și pozitiv, mă bucur că operația a decurs bine și aștept cu nerăbdare să încep recuperarea. Medicii, în care am mare încredere, mi-au spus că în ianuarie o să fiu iar pe teren. Le mulțumesc și lor, și celor care au fost alături de mine„, a declarat Oaidă.

Țâru m-a sunat, am vorbit. Nu am de ce să fiu supărat pe el, așa e în fotbal, ți se poate întâmpla așa ceva oricând„, a mai spus Răzvan Oaidă, internațional U 21, despre cel care l-a accidentat.

Oaidă s-a accidentat în minutul 37 al partidei cu Viitorul, 1-2, după o intrare prin alunecare a lui Țâru și nu va mai juca deloc în acest an. Revenirea lui e preconizată pentru februarie 2019.

Răzvan Oaidă e convocat constant la naționala U21, care s-a calificat recent la Europeanul din 2019.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *