Spitalul Județean mai are nevoie de medici. Cea mai sensibilă situație, la Compartimentul Chirurgie pediatrică

viorel balan livia mihalache medici spitalul judeteanProblema medicilor de la Spitalul Județean nu este încă rezolvată. Reprezentanții unității spitalicești spun că mai este nevoie de medici pediatri, de medici la Urgențe, medici interniști, dar și la Infecțioase.

like facebook, stiri, botosaniMedicul Livia Mihalache, managerul Spitalului Județean, a declarat că spitalul a încheiat contracte cu medici rezidenți, însă nu știe dacă toți se vor întoarce la post. Este vorba de aproximativ 60 de contracte încheiate cu rezidenți.

O problemă deosebită este la Chirurgie pediatrică de la Secția de Pediatrie, unde ar mai trebui doi medici ca să fie asigurată linia de gardă în condiții optime.

”La chirurgie pediatrică obligatoriu trebuie să prelungim contractele medicilor pensionari, că altfel se desființează linia de gardă. Și este singura linie de gardă din județ. Nu putem priva un întreg județ de o linie de gardă la chirurgie pediatrică, compartiment care este suprasolicitat”, a spus medicul Viorel Balan, directorul medical al Spitalului Judetean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *