FOTO Săli de operații ale Spitalului Județean dotate cu aparatură modernă

sala operatie spitalul judeteanAparatură modernă în două dintre sălile de operații de la Spitalul Județean. Unitatea spitalicească a achiziționat o lampă scialitică în valoare de peste 100.000 lei, dar și un turn de laparoscopie, în valoare de peste 400.000 lei.

De asemenea, două stații de sterilizare de ultimă generație au fost montate la Spitalul Județean și o alta la Secția de Obstetrică-Ginecologie, investiția ridicânduse la peste 700.000 lei.

like facebook, stiri, botosaniSunt două aparate noi la sterilizare pentru truse de intrumentar în sălile de oprerații. Sunt moderne, asigură flexibilitate și se poate steriliza la intervale mai dese. Investiția s-a realizat din fondurile spitalului. S-a mai achiziționat și un turn de laparascopie abdominală de ultimă generație. Era unul singur și s-a mai adus unul”, a declarat medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului Județean.

Spitalul a mai fost dotat aspiratoare portabile, atele cu vacum, dispozitiv transfer obez, paturi speciale pentru sala de nașteri, monitoare, ventilatoare cu fonduri de la Ministerul Sănătății și Consiliul Județean.

statii sterilizare spitalul judetean

 

sala operatie spitalul judetean 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *