FOTO! Singura femeie medic din România care face transplant de ficat a primit titlul de Cetățean de onoare al Municipiului Botoșani: Aici este locul meu natal, aici sunt rădăcinile mele

cetatean onoare medic doina hereoretMedicul chirurg Doina Hrehoreț, unul ditre cei patru chirurgi din România care fac transplant hepatic, a primit, marți, titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Botoșani. La ceremonia care a avut loc înainte de ședința de Consiliu Local au participat participat consilierii locali, foști profesori ai medicului de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, prietenii și părinții Doinei Hrehoreț, dar și pacienți.

like facebook, stiri, botosaniMedicul născut în Botoșani primit titlul de Cetățean de onoare ”pentru activitatea și performanțele obținute în transplantul hepatic”.

Cu o deosebită modestie, medicul chirurg a mulțumit pentru distincția primită și a spus că o dedică părinților, care au fost alături de ea și au susținut-o.

”Este o încununare a muncii mele și vă mulțumesc mult pentru aprecieri. Mi-am luat o zi de concediu, pentru că mi se părea că mă laud dacă spun ce eveniment voi trăi astăzi. Am avut emoții din momentul în care am intrat în această clădire spectaculoasă, și chiar dacă emoțiile mă copleșesc nu pot să nu admir frumusețea acestei clădiri și într-un fel să-mi aducă aminte că aici este locul meu natal, aici sunt rădăcinile mele și de aici a plecat piatra de temelie a educației mele. Sunt 18 ani pe care i-am petrecut zi de zi în acest oraș. Vă mulțumesc din suflet pentru că v-ați gândit să-mi acordați acest titlul de cetăean de onoare, mă simt enorm de onorată”, a spus medicul chirurg.

Doina Hrehoreţ s-a născut în Botoşani, pe 26 noiembre 1967 şi este absolventă a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”. În anul 1992 a absolvit Facultatea de medicină generală Iaşi.  Salveaza vieti la Institutul Fundeni din  Bucuresti si la Spitalul Sfanta Maria.

medic doina hereoret cetatean onoare 1

medic doina hereoret cetatean onoare 4

medic doina hereoret cetatean onoare 3

medic doina hereoret cetatean onoare 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *