Anunț inedit lansat de o tânără din Botoșani: Caută femei pentru a le dona întreaga garderobă de haine

alina marinelaO tânără de 27 de ani, din Botoșani, lansează un anunț inedit: caută fete pentru a le dona întreaga sa garderobă. Este vorba despre Alina Marinela Țăruș, care vrea ca obiectele vestimentare să ajungă la persoane care chiar au nevoie de ele.

Sunt haine de ale mele unele nepurtate cum ar fi: blugi, bluze sau pulovere, pentru femei mai inalte. Greutate: peste 50 kg. Cu siguranta pot fi indicate si pentru adolescente. As vrea sa le donez unor persoane care chiar si le doresc cu adevarat. Nu toata lumea are posibilitati, tocmai de aceea m-am gandit sa fac pe cineva sa zambeasca”, ne-a spus tânăra, care a precizat că sunt haine mai scumpe, dar și ieftine, pe care le-a achiziționat pentru că i-au plăcut foarte mult, însă are foarte multe și ar vrea să ajute pe cineva care poate nu își permite să le cumpere.

like facebook, stiri, botosaniMai mult decât atât, Alina recomandă tuturor să încerce să facă bine și din puținul lor să ofere și celor care nu au.

„Imi doresc foarte mult sa pot face bine…Unii oameni din jur ,din pacate sunt foarte tristi sau dezamagiti. Incerc sa caut solutii pt unii dintre ei..ma bucura sa-i vad fericiti! Acesta este unul din motive. Cu siguranta sunt multe, daca ne-am uni, am reusi sa schimbam ceva in bine!”, a spus tânăra, care a menționat că merge pe ideea că „Dar din dar se face rai”.

Cei care vor să primească hăinuțele de la tânără o pot contacta pe Facebook, printr-un mesaj privat.

Alina este din municipiul Botoșani şi este asistent de farmacie.  A lucrat în domeniul farmaceutic, dar acum are propria sa afacere în domeniul suplimentelor alimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *