FOTO& VIDEO! Incendiu devastator. O casă a ars aproape în totalitate. Proprietara a ajuns la spital

incendiu casa stauceni pompieriUn puternic incendiu a distrus, luni după-amiază, o locuință din comuna Stăuceni. La fata locului s- au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu doua autospeciale cu apa si spuma, precum si voluntarii din comuna Stauceni.

like facebook, stiri, botosaniLa sosirea fortelor de interventie, locuinta ardea aproape in totalitate, existând pericolul de propagare a flacarile la o anexa din gospodărie, precum si la construcțiile din curtea vecina.

Incendiul este localizat. Se intervine pentru înlăturarea efectelor. Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din casa cuprinsa de flacari fiind scoasă o butelie”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Proprietara a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cauza probabilă este in curs de stabilire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *