Un botoșănean, care a atacat un bărbat cu un cuțit, a fost prins la Aeroport, când încerca să fugă din țară

prins, arestatIndividul de 31 de ani, din comuna botoșăneană Brehuiești, care a atacat cu un cuțit un bărbat de 40 de ani din Pătrăuți, a încercat să fugă din țară,  dar a fost prins de polițiști.

Silviu Moțoc a fost cercetat inițial în stare de libertate după ce l-a lovit cu un cuțit pe Adrian Hariga, la data de 21 octombrie.

Citeste despre incident și aici!

La data de 26 octombrie 2018, polițiștii SPR 5 Dărmănești au obținut informații cu privire la faptul că agresorul intenționează să părăsească țara, în urma schimbului de date acesta fiind depistat pe Aeroportul București, în timp ce intenționa să părăsească țara la orele 12.30 cu destinația Bologna-Italia.
like facebook, suceava, news, stiri
Polițiștii din cadrul SPR 5 Dărmănești au emis un mandat de aducere pe numele suspectului care a fost înaintat polițiștilor din cadrul Poliției de Frontieră a Aeroportului Național Henri Coandă București, în vederea reținerii suspectului în custodia lor, ulterior fiind preluat de către o echipă operativă din cadrul SPR 5 Dărmănești. Având în vedere probatoriul administrat în cauză de către polițiștii SPR 5 Dărmănești, s-a procedat la schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de „vătămare corporală”, în tentativă la infracțiunea de infracțiunii de „omor” asupra persoanei vătămate. La 26.10 2018, polițiștii SPR 5 Dărmănești au propus Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava declinarea cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava spre competenta soluționare. Propunerea a fost însușită, sens în care la aceeași dată dosarul a fost preluat de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Sâmbătă, 27 octombrie, individul a fost reținut pentru 24 ore, sub aspectul comiterii „tentativei la infracţiunea de omor” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”. Ulterior, inculpatul a fost prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă, instanţa însuşindu-şi propunerea, emiţând pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, în baza căruia bărbatul de 31 de ani a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *