Caz șocant la Botoșani! Un elev în comă alcoolică, preluat de ambulanță chiar din fața școlii

ambulanta, sectia de pediatrie, stiri, botosaniUn adolescent a intrat, joi, în comă alcoolică, el fiind preluat de ambulanță chiar din fața liceului la care învață. Elevul are 15 ani și este în clasa a IX-a la un liceu din municipiul Botoșani.

El a băut atât de mult încât a căzut inconștient lângă gardul unității de învățământ.

Un adult care a trecut prin zonă a alertat autoritățile, iar o ambulanță l-a preluat și transportat la Centrul de Primiri a Urgenţelor a Secţiei de Pediatrie.

like facebook, stiri, botosaniCopilul a fost supus tratamentului conform protocolului în astfel de cazuri şi starea lui s-a ameliorat. Ulterior a fost internat pentru supraveghere medicală de specialitate”, a afirmat un asistent din cadrul CPU. C

Inspectoratul Şcolar Judeţean a demarat o anchetă în acest caz.

„Am fost informat de acest incident. Copilul în cauză nu a fost astăzi la școală. Școala va lua măsurile ce se impun în această situație: consilierea elevului, eventuale sancțiuni dacă se impun. Reiterez asupra importanței de a conlucra cu toții în ceea ce presupune educarea acestor tineri: noi, ca și școală, să derulam mai multe activități în acest sens, operatorii economici să nu mai livreze băuturi alcoolice/produse din tutun minorilor, părinții să mențină o legătură reală și constantă cu școala”, a spus șeful IȘJ, Gabriel Hârtie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *