FOTO! A fost semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea şi consolidarea Teatrului „Mihai Eminescu”. Director ADR Nord-Est: De data aceasta avem resursa financiară și timpul ca să finalizăm proiectul

catalin flutur vasile asandei adr nord est 1Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a semnat joi, în prezența directorului Agenției de Dezvoltare Nord-Est, Vasile Asandei, contractul de finanţare pentru reabilitarea şi consolidarea Teatrului „Mihai Eminescu”.

Municipalitatea urmează să primească cinci milioane euro, bani necesari pentru finalizarea investiției.

like facebook, stiri, botosaniEste o lucrare mult așteptată și este un nou început pentru noi. Proiectul în sine, vorbim de consolidarea și modernizarea Teatrului Mihai Eminescu, are o valoare de peste 23 milioane lei”, a spus primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

La rândul său, directorul ADR Nord-Est a declarat că pentru Teatrul ”Mihai Eminescu” a mai existat un contract de finanțare și în exercițiul financiar anterior, însă, datorită unor probleme tehnice care au fost descoperite ulterior semnăriii primului contract de finanțare, nu a putut fi finalizat.

Semnăm un contract și un proiect care a avut un parcurs mai complicat, mai deosebit, dar pentru care s-a găsit o soluție foarte bună. Datorită oportunității de a se putea finanța așa-numitele proiecte retrospective cu lucrări care au fost începute și executate în ultimii ani, iată putem semna acest contract de finanțare. De data aceasta avem resursa financiară și timpul ca să finalizăm proiectul”, a menționat Vasile Asandei.

În cazul în care suma va fi mai mare pentru finalizarea lucrărilor, diferența va fi acoperită de primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *