Cum i-a sfidat pe polițiști un șofer care nu a oprit la semnal. I-a lăsat să-l urmărească 2 km, până în curtea locuinței sale

politie rutiera radarUn bărbat de 43 de ani din comuna Frumușica, în timp ce se deplasa, miercuri, cu autoturismul pe raza localităţii Storeşti, nu a oprit la semnalele acustice și luminoase puse în funcţiune de lucrătorii Poliţiei orașului Flamânzi, acesta fiind urmărit pe o distanță de aproximativ 2 km, până în curtea locuinței sale.

like facebook, stiri, botosaniÎntrucât se afla în stare vădită de ebrietate, conducătorului auto i s-a solicitat de către organele de poliţie efectuarea testului alcoolscopic, acesta refuzând. Bărbatul a fost condus ulterior la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat prelevarea.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *