Unul dintre preoții răniți în accidentul de la Darabani a fost supus unei intervenții chirurgicale

calugar ranit, accident, stiri, botosaniUnul dintre preoții răniți în accidentul de la Darabani a fost supus, miercuri după-amiază, unei intervenții chirurgicale la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

Preotul Ioan Biță, care a slujit la Biserica din Brăești, până la pensie, a suferit o ruptură de ficat, fiind operat de urgență la Botoșani.

Preotul a mai suplinit la Mitoc și Costinești.

like facebook, stiri, botosaniBărbatul în vârstă de 71 de ani se află în stare gravă, medicii fiind reținuți în ceea ce privește șansele acestuia de a supraviețui, mai ales că acesta mai are și alte afecțiuni.

Șoferul care a produs accidentul de marți după-amiază de pe drumul național care leagă orașul Darabani de comuna Păltiniș se afla sun influența alcoolului. Iulian Cheptroșu, de 43 de ani, din satul Horodiștea- comuna Păltiniș, a fost testat de polițiști și, potrivit etilotestului, avea o concentrație alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aeru expirat.

El se afla la volanul unui Ford care a intrat pe contrasens și a lovit un Volkswagen Golf în care se aflau doi preoți, ambii fiind răniți.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *