VIDEO & FOTO Incendiu puternic într-o gospodărie din județul Botoșani. Zeci de tone de furaje au ars

incendiu, stiri, botosani , cristinesti, pompieri, furajePompierii dorohoieni au fost solicitați să intervină, în noaptea de marți spre miercuri,  pentru stingerea unui incendiu la un depozit de furaje din satul Dragalina, comuna Cristinești.

Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112, iar la locul indicat s-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, două buldoexcavatoare și un echipaj SVSU Cristinești.

like facebook, stiri, botosaniLa sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la un depozit de plante furajere, arzând peste 50 de tone de furaje. Pompierii dorohoieni au evitat xtinderea acestuia la casele din imediata apropiere.

Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de furaje care întrețineau arderea. Pe timpul intervenției, autospecialele au fost realimentate de mai  multe ori.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit 21 pompieri militari și voluntari, mai bine de patru ore. Pagubele au fost estimate la cca. 13.000 lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 65.000 lei.

Cauza probabilă de incendiu o constituie acțiunea intenționată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *