Școlile din județ, ținta unor controale ale Inspectoratului Școlar Județean

Inspectoratul Scolar Botosani isj (3)În perioada 22-26 octombrie, toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani vor fi inspectate de inspectorii Inspectoratului Școlar Județean.

Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ, a declarat că inspecția tematică se va derula în unitățile de învățământ preșcolar, școlile gimnaziale, liceele, palatul și cluburile copiilor, Clubul Sportiv Școlar, școlile particulare.

like facebook, stiri, botosaniInspectorii vor verifica modul în care unitatea de învățământ realizează monitorizarea și centralizarea frecvenței elevilor, monitorizarea înscrierii corecte a datelor în aplicația SIIIR, verificarea componenței formațiunilor de studiu, respectiv număr de elevi la clasă, clase sub și peste efectivele legale admise, existența aprobării IȘJ.

Se va mai verifica existența planificărilor calendaristice ale cadrelor didactice, a modalității de gestionare a conflictelor sau actelor de violență la nivelul unității de învățământ, dacă este cazul, și se va acorda consiliere pentru asigurarea unui management eficient.

 

One thought on “Școlile din județ, ținta unor controale ale Inspectoratului Școlar Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *