Acțiune de amploare a polițiștilor locali în Piața Mare. Au împărțit amenzi

stiri, botosani, stiri din botosani, politia locala, amenzi, spital botosani, oprirea interzisa (9)Marți, un număr de 12 polițiști locali, din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Biroului Rutier, au acţionat pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în vederea fluidizării traficului rutier, privind oprirea, staţionarea, parcarea, accesul şi deplasarea vehiculelor dar şi verificarea legalităţii activităţilor comerciale şi a locurilor stabilite de autorităţile administraţiei publice locale pe domeniul public. Vizate au fost toate căile de acces în Piaţa Centrală, prioritar Parcarea Comaliment.

like facebook, stiri, botosaniActivitățile desfășurate au avut ca scop: impunerea unui climat de ordine şi responsabilizarea comercianților în desfăşurarea activităţilor, în primul rând prin evitarea vânzării mărfii direct din autoturisme; eliberarea domeniului public de autoturismele parcate neregulamentar şi care pot bloca / îngreuna accesul cetățenilor în perimetrul pieţei; prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în vederea fluidizării traficului rutier şi pietonal, privind oprirea, staţionarea, parcarea, accesul interzis pe anumite sectoare de drum din Municipiul Botoşani.

Polițiștii locali au intervenit conform Planului de Acțiune în zona Parcării Comaliment, fiind verificate și legitimate 25 persoane fizice. Au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor legale, iar 9 proprietari de autovehicule au fost invitați la sediul Poliției Locale Botoșani pentru stabilirea și aplicarea măsurilor legale care se impun.

”Pe această cale, amintim faptul că, accesul în Parcarea Comaliment este strict interzis autovehiculelor cu o înălțime mai mare de 1.8m, conform indicatorului rutier amplasat la intrarea în parcare și a barierei care limitează accesul”, se precizează într-un comunicat al Poliției Locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *