Antrenorul FC Botoșani, despre play-off: Pare mai mult o dorință decât o realitate […] Ideea este să nu fim comici, să ne uităm exact unde suntem

stiri, botosani, stiri din botosani, costel enacheAntrenorul FC Botoșani, Costel Enache, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că play-off-ul este mai mult o dorință decât o realitate în situația în care se află echipa în prezent.

like facebook, stiri, botosaniLucrurile eu încerc să le tratez realist, adică nu văd de ce n-aș avea un discur fair și corect față de voi, față de elevii mei și față de mine. Ne-am gândit cu toții la play-off când am plecat la drum, doar că trebuie recalibrate lucrurile în funcție de pașii pe care i-am făcut. În situația în care suntem în acest moment, play-off-ul este o dorință, dar pare mai mult o dorință decât o realitate. Sigur, e un obiectiv care poate fi realizat, dar nu aș fi foarte realistic în momentul în care vorbim să spun da, o să fim în play-off. O să ne luptăm pentru play-off, este obiectivul nostru, dorința tuturor, dar nu cred că aș fi foarte credul dacă spunem da, o să fim în play-off. Ne luptăm pentru el. Fiecare cu credință mai mare, alții mai entuziaști, alții mai reținuți în declarații, dar rămâne un obiectiv pentru toată lumea. Ideea este să nu fim comici, să ne uităm exact unde suntem”, a declarat Enache.

FC Botoșani se află pe locul 11 în Liga I cu 12 puncte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *