Anchetă în cazul învățătorului care a agresat un elev. Cadrul didactic a lovit și anul trecut o elevă

gabriel hartie inspector isj 1jpgCazul de agresiune petrecut la Școala Viișoara, când un învățător a strâns de gât un elev, a intrat și în atenția Inspectoratului Școlar Județean. Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ, a declarat că scoala s-a autosesizat în privința incidentului care a avut loc între învățător și copil și s-a constituit o comisie disciplinară care anchetează cazul. Având în vedere că învățătorul Dinu Midoschi nu este la prima abatere de acest gen, sancțiunea ar putea merge până la desfacerea contractului de muncă

like facebook, stiri, botosaniComisia disciplinară va prezenta un raport către Consiliul de Administrație, care va decide sancțiuni în funcție de ceea ce se va constata. Este același domn învățător care anul trecut a mai primit o sancțiune din partea Consiliului de Administrație tot vizavi de un astfel de incident, cu o fetiță. Din păcate, domnul învățător nu a înțeles mesajul Consiliului de administrație de atunci și probabil acum sancțiunea va fi mai drastică. Se poate merge și până la încetarea contractului de muncă, dacă faptele se dovedesc de o anumită gravitate”, a precizat șeful IȘJ.

Anul trecut, învățătorul de la Școala Viișoara a lovit o elevă de nouă ani și a fost sancționat disciplinar doar cu observație scrisă. Acesta a fost în trecut și director de școală și mai are doi ani până la pensie.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *