Angajări masive la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Zeci de posturi scoase la concurs

DGASPCZeci de posturi pe diferite specializări au fost scoase la concurs de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani. Un număr de 17 funcții contractuale de execuție sunt vacante și au fost scoase la concurs.

like facebook, stiri, botosaniEste vorba de cinci posturi de psiholog stagiar la mai multe centre din județ, un post de psihopedagog debutant la Complexul ”Sf Spirodon” din Botoșani, șase posturi de asistent social debutant în mai multe centre din județ, un post de masor debutant, un post de inspector de specialitate debutant, un post de referent debutant și două posturi de magaziner.

Dosarele se depun până pe 29 octombrie, proba scrisă a concursului are loc pe 8 noiembrie, iar interviul pe 14 noiembrie.

Vezi aici cele 17 posturi vacante și condiții!

De asemenea, DGASPC mai angajează medic primar și 14 infirmieri debutanți în mai multe centre din județ. Dosarele se depun până pe 29 octombrie, iar concursul are loc pe 7 și 13 noiembrie.

Vezi aici posturile!

DGASPC a mai scos la concurs opt posturi de instructor de educație debutant și principal, cinci posturi de instructor de ergoterapie debutant, un post de padagog de recuperare debutant, un post de șofer și două posturi de inspector de specialitate.

Dosarele se depun până pe 29 octombrie, iar concursul are loc între 12 și 16 noiembrie.

Vezi aici posturile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *