Atenție, șoferi, să nu pățiți la fel! Mașină ridicată din fața Primăriei de o firmă de tractări pentru a amenaja scena pentru Ștafeta Veteranilor

stiri, botosani, masina ridicataO mașină a fost ridicată de o firmă de tractări din fața Primăriei municipiului Botoșani pentru a se putea amenaja scena pentru Ștafeta Veteranilor.

Proprietarul mașinii nu a binevoit să își ia autoturismul deși poliția locală a împrejmuit zona respectivă pentru a nu se parca mașini.

Joi, 18 octombrie în jurul orelor 19,00, în Botoșani va ajunge pentru prima oară Ștafeta Veteranilor, manifestare organizată de Asociația Voluntarilor Invictus. Ceremonia de primire a ștafetei se va desfășura în fața Primăriei, în prezența primarului Cătălin Flutur, a comandantului Garnizoanei Botoșani, a militarilor din această garnizoană, a veteranilor de război și bineînțeles a locuitorilor municipiului. Purtătorii ștafetei vor fi așteptați în fața primăriei de soldați cu torțe.

like facebook, stiri, botosaniȘtafeta Veteranilor este un eveniment anual aflat la a V-a ediție și este o acțiune de nivel național care integrează eforturile a peste 150 de atleți de a acoperi peste 3300 km de alergare, în scopul promovării valorilor naționale și a respectului față de veteranii și eroii României.

Onorăm cu această ocazie pe soldaţii veterani care au suferit traume fizice şi psihice și pe care le-au depăşit cu ajutorul sportului. Sunt oameni curajoşi care, după experiențele – limită trăite în războaie, au reuşit să meargă mai departe şi să devină o sursă de inspiraţie pentru noi toţi” a declarat Cătălin Flutur, Primarul municipiului Botoșani.

De altfel, în perioada 20-27 octombrie 15 veterani români vor participa la Jocurile Invictus de la Sydney. Este a doua participare a eroilor români la această competiţie unică în lume, înfiinţată de prinţul Harry al Marii Britanii. Competiţia va reuni 500 de participanţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *