Moruțan, ridicat în slăvi de Gigi Becali. Dezvăluiri savuroase despre „perla” de 100 de milioane de euro a lui Becali

Foto: Digi sport
Foto: Digi sport

Gigi Becali a anunţat, în direct la Digi Sport, că Olimpiu Moruţan va deveni cel mai bun jucător român din istorie. Finanţatorul visează să obţină pe jucătorul transferat de la FC Botoşani, în 2016, 100 de milioane de euro.

like facebook, stiri, botosaniGigi Becali are motive să fie optimist. Despre Moruţan a vorbit şi Valeriu Iftime, unul dintre oamenii care îl cunoaşte cel mai bine pe jucătorul de 19 ani. Finanţatorul celor de la FC Botoşani e convins că „perla” lui Becali va confirma în cel mai scurt timp la cel mai înalt nivel.

Moruţan are nişte parametri formidabili la 19 ani. E poate cel mai creativ pasator şi în acelaşi timp titular la echipa de pe primul loc. El este jucătorul care merită toată atenţia. Când se văd în revistele astea şi pe toate ecranele de televiziune se vorbeşte despre ei, mai apare şi o iubire pasageră, se duc în gol. Sper să nu se întâmple aşa. Contează anturajul!„, a spus Iftime pentru cei de la Prosport.

Valeriu Iftime a vorbit şi despre partea nevăzută din viaţa unui fotbalist: cea a educaţiei.

Noi ne-am ocupat foarte puţin de şcoala fotbaliştilor, de echilibrul lor. Am fost şi eu la academia lui Rennes, la încă una în Anglia, iar şcoala până la 18 ani e şcoală! Nu-i omoară cu teza la matematică, dar încearcă să le sedimenteze nişte cunoştinţe cu privire la viaţă, de cultură generală. Dacă vă uitaţi care este programul unui fotbalist, cum este Moruţan, şi căutaţi să vedeţi cam ce cărţi a citit până la vârsta asta, te apucă râsul. Sunt lucruri esenţiale„, a mai spus Valeriu Iftime.

În acest sezon, Moruțan a jucat în 16 meciuri oficiale și a marcat trei goluri pentru FCSB. Mijlocașul de 19 ani a fost cumpărat cu 700.000 de euro de la FC Botoșani.

Sursa: Digi sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *