FOTO! Stradă din municipiul Botoșani, asfaltată. De zece ani, în zonă au fost făcute doar peticiri

asfalt strada trandafirilorStrada Trandafirilor din municipiul Botoșani, cuprinsă între străzile Petru Rareş şi Nicolae Iorga, a fost modernizată. Potrivit viceprimarului Marian Murariu, trotuarele au fost refăcute, iar pe stradă s-a turnat covor asfaltic nou.

Strada a intrat în reabilitare urmare a unei petiții primite de la Spitalul de Pneumoftiziologie, în zonă fiind făcute de zece ani doar peticiri.

like facebook, stiri, botosani”În cursul zilei de astazi (vineri.nr) am asfaltat strada Trandafirilor incheindu-se astfel lacrarile de reparatie ale acestei artere a municipiului. S-a turnat un nou strat de uzura al asfaltului, s-au reparat trotuarele, pe unele portiuni s-a intervenit punctual si la fundatia drumului. Toti locuitorii acestei strazi sunt fericiti de cum arata acum strada, am primit felicitari de la cei cu care m-am intalnit in timp ce supravegheam desfasurarea lucrarilor. Tin sa le multumesc colegilor de la Directia Edilitare pentru profesionalismul de care dau dovada, dar si constructorului care a executat lucrarea cu toate ca au avut si mici intarzieri pe parcurs”, a declarat viceprimarul Marian Murariu.

 

strada trandafirilor

murariu strada trandafirilor

strada trandafirilor reabilitare


One thought on “FOTO! Stradă din municipiul Botoșani, asfaltată. De zece ani, în zonă au fost făcute doar peticiri

  1. Frumos! N-am ce zice. Dar guri de canalizare pentru preluarea apelor pluviale s-au facut? Sau o sa va dati seama la prima ploaie serioasa ca trebuie sparta strada din nou? Aleea Trandafirilor din aceiasi zona nu face parte din acest oras? Nu a fost asfaltata niciodata – insa poate treceti pe aici cand o sa vreti voturi la alegeri. Va primim cu … flori (trandafiri) :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*