FOTO Șocant! Două persoane, un bărbat și o femeie, scoase inconștiente dintr-un beci. S-au intoxicat cu monoxid de carbon de la vinul în fierbere

intoxicat , monoxid de carbon, stiri, botosani, paltinisScene de groază petrecute, vineri după-amiază, într-o gospodărie din județul Botoșani. Două persoane, un bărbat și o femeie, au fost scoase inconștiente dintr-un beci, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la vinul în fierbere.

Cazul s-a înregistrat în satul Ivancăuți din comuna Păltiniș, acolo unde cele două persoane au coborât în beci, dar nu au mai ieșit din cauza vaporilor toxici emanați de fermentația vinului.

Bărbatul de 45 de ani și femeia de 43 de ani au căzut în beci, iar la un moment dat în sprijinul lor a sărit și polițistul din comună, căruia i s-a făcut, de asemenea, rău, dar care a reușit să iasă de unul singur.

like facebook, stiri, botosaniLa fața locului a intervenit și seful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, Florin Ciobanu, care, alături de polițistul Alexandru Tunsu și viceprimarul din Păltiniș, Cosmin Drob, i-au scos afară pe intoxicați.

Cadrele medicale de la ambulanță au aplicat manevre de resuscitare pentru ambele persoane, reușind să le salveze.

intoxicat , monoxid de carbon, stiri, botosani, paltinis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *