Trei tineri care făceau scandal în Centrul Vechi, amendați de jandarmi

jandarmi noaptea, stiri, botosaniTrei tineri, care noaptea trecută consumau băuturi alcoolice şi făceau gălăgie în Centrul Vechi al municipiului Botoşani, au fost identificaţi de jandarmi cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Trezită de zgomotul făcut în jurul orelor 03.00, o femeie a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine, un echipaj de jandarmi deplasându-se în timp scurt în zonă.

like facebook, stiri, botosaniLa vederea oamenilor legii, scandalagiii au rupt-o la fugă, dar nu au scăpat de amenzile aplicate de jandarmi, a câte 700 de lei fiecare, deoarece au fost identificaţi pe înregistrările camerelor de supraveghere din apropierea monumentului, cu ajutorul poliţiştilor locali.

Întrucât procesele-verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor au fost încheiate în lipsă, acestea vor fi trimise prin poştă în vederea luării la cunoştinţă sau vor fi afişate la domiciliul contravenienţilor, conform prevederilor ordonanţei de guvern care reglementează regimul juridic al contravenţiilor, cei trei având la dispoziţie 15 zile pentru a achita jumătate din minimul amenzii în cazul în care, evident, vor dori să beneficieze de această facilitate.

În caz contrar, după expirarea acestui termen, cuantumul amenzii care va trebui achitat la Direcţia Taxe şi Impozite Locale Botoşani va fi cel stabilit de agentul constatator, respectiv de 700 de lei, potrivit IJJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *