Bătrân de 81 de ani, acroșat de o căruță. Conducătorul atelajului a părăsit locul faptei

accident caruta politieAccident cu victimă produs de un căruțaț. Un bărbat de 34 de ani din comuna Ripiceni care conducea un atelaj cu tracţiune animală pe raza localităţii de domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi vitezei a acroşat un pieton de 81 de ani, care se deplasa pe marginea drumului, regulamentar, din sens opus.

like facebook, stiri, botosaniÎn urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul atelajului a părăsit locul producerii accidentului, fiind depistat de organele de poliţie la domiciliu. Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aeul expirat, fiind condus pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*